2022-07-01 ELKS suvepäevad, Uueda puhkekeskuses ELKS suvepäevad, Uueda puhkekeskuses 1. juuli 2022@11:00 - 2. juuli 2022@20:00 ELKS suvepäevad, Uueda puhkekeskuses Uuenda puhkekeskus asub kõigest 10 kilomeetri ja 15 minutilise autosõidu kaugusel Pärnu kesklinna saginast leiate […]
2022-07-07 Šarolee maailmakongress Suurbritannias Šarolee maailmakongress Suurbritannias 7. juuli 2022@11:00 - 18. juuli 2022@20:00 Šarolee maailmakongress Suurbritannias Kongressi koduleht: www.charolaisinternational.com/uk-2022
10:00 - 15:00 Esitluspäev Eesti Maaülikoolis: Mullas toimuvad protsessid ja täppisviljelus 15. juuli 2022@10:00 - 15:00 Esitluspäev Eesti Maaülikoolis: Mullas toimuvad protsessid ja täppisviljelus juuli 2022 kell 10:00 kuni 15:00Esitlusel tutvume Eesti Maaülikooli põldkatsetel toimuva mullaseire poolega, vaatame mis […]
17:00 - 18:00 BovINE “The Sustainable Meat Project, a successful communication experience for consumers and stakeholders” 20. juuli 2022@17:00 - 18:00 BovINE “The Sustainable Meat Project, a successful communication experience for consumers and stakeholders” Registreeru siin: https://buff.ly/3IpH1da
10:00 - 15:00 Infopäev praktikaga: Põllumajandus ja tolmeldamine 21. juuli 2022@10:00 - 15:00 Infopäev praktikaga: Põllumajandus ja tolmeldamine Eesti Maaülikool korraldab esitluspäeva põllumajanduse tolmeldamisest 21. juulil 2022 Esitlusel tutvume mesilastele võimalike atraktiivsete korjetaimedega. […]
2022-07-23 Avatud talude päev Avatud talude päev 23. juuli 2022@10:00 - 24. juuli 2022@17:00 Avatud talude päev Avatud talude päeva põhipäev on pühapäev, 24. juuli ning sel päeval on külastajatele avatud kõik […]
10:00 - 15:00 Esitluspäev: Põllulinnud tootmispõldudel 26. juuli 2022@10:00 - 15:00 Esitluspäev: Põllulinnud tootmispõldudel Esitlusel vaatleme erinevaid põllumajandusmaastiku elemente mis soodustavad põllulindude pesitsust. Vaatame kuidas elada üle rändlindude kahjustused […]
15. juuli 2022@10:00 - 15:00 Esitluspäev Eesti Maaülikoolis: Mullas toimuvad protsessid ja täppisviljelus
20. juuli 2022@17:00 - 18:00 BovINE “The Sustainable Meat Project, a successful communication experience for consumers and stakeholders”