Loading Events

Prof Mati Roasto ja lektor Katrin Laikoja poolt läbiviidav koolitus annab teadmisi toiduhügieenialase koolituse läbiviimiseks ettevõttes, toiduohutuse töörühma juhtimiseks ja töötajates toiduohutusele suunatud hoiakute kujundamiseks.
Koolitus toimub kolme 8-tunnise õppepäevana 26.-28. august 2025.
Õppetöö toimub kõigil koolituspäevadel kell 9.00-16.00.
Koolituse põhiteemad:

Enesekontrolli rakendamine
Tootmishügieen
Toiduhügieen

Koolituse sihtrühm: põllumajandus- ja toidusektori ettevõtjad (nii juriidilised kui füüsilised teemast huvitatud isikud) ja valdkonna nõustajad.
Koolitus eeldab osalemist reaalajas ega ole järelvaadatav.
Iga koolituspäeva lõpus tuleb koolitusel osalejal sooritada selle päeva õpiväljundite saavutatust kontrolliv test.
Koolitusel osalemine on juriidilisele isikule vähese tähtsusega abi (VTA).
Koolitusele registreerumine
Koolitus on rahastatud “Põllumajanduslike teadmiste ja innovatsiooni süsteemi” ehk AKIS programmi raames, toetab Euroopa Liit.
 
Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
F. R. Kreutzwaldi 56/1-A306

Go to Top