Prof Mati Roasto poolt läbiviidava koolituse eesmärgiks on tõsta toidutootjate teadlikkust toidu tootmiskeskkonnast proovide võtmise põhimõtetest ja meetoditest.
Koolituse sisu:
Toidu tootmiskeskkonna hügieenitasemete hindamise meetodid ja proovivõtmise põhimõtted k.a. EVS-EN ISO 18593 tulenevad pinnakontaktmeetodid;
Toidu tootmiskeskkonnast patogeenide tuvastamiseks kasutatavad meetodid ja proovide võtmise põhimõtted Listeria monocytogenes’e näitel;
Hügieenitsoonide kontseptsioon ning sellest tulenev riskipõhine lähenemine proovide võtmisel;
Biokirmete tuvastamise meetodid ja seonduvad proovivõtmise põhimõwww.emu.ee/taiendusope
www.emu.ee/akis-tegevused-20252028″ target=”_blank” title=”karin.kiss@emu.ee
www.emu.ee/taiendusope
www.emu.ee/akis-tegevused-20252028″>karin.kiss@emu.ee
www.emu.ee/taiendusope
www.emu.ee/akis-tegevused-20252028
