Loading Sündmused

Täpsem info ja registreerumine SIIT
Professor Tõnu Püssa koolitus pakub teadmisi toiduainete tehnoloogias kasutatavate lisaainete (E-ainete) seadusandlusest, nende ainete koostisest, omadustest ja funktsionaalsusest ning toime mehhanismist toidus, nende kasutamise vajadusest, meetoditest ja kasutamisega seonduvatest probleemidest.
Koolitusel käsitletavad teemad:

Toidulisandite seadusandlus, nende testimine ohutuse hindamiseks, ADI mõiste.
Lühike ekskursioon toksikoloogiasse.
Lisaainete iseloomustamine nende kasutamise eesmärkide kaupa.

Täienduskoolitusest võivad osa võtta kõik huvilised.
.
Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1
51006 Tartu,
tel 731 3275
e-post: avayl@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/

Go to Top