Prof Mati Roasto poolt läbiviidava koolituse eesmärgiks on anda ülevaade olulisematest toidupatogeenidest- nende ohtlikkusest, kasvuparameetritest, levikuteedest ning ohjamise meetoditest.
Koolituse sisu:
Toidupatogeenide olulisus rahvatervise tasandil;
Eestis ja EL-s olulised toidupatogeenid ning nendest tingitud haigusjuhud;
Toidutekkelised haiguspuhangud EL-s;
Salmonella enterica, Campylobacter spp, Listeria monocytogenes, STEC jt. toidupatogeenid k.a. nende allikad, ülekandeteed ning riskide vähendamise ja www.emu.ee/taiendusope
www.emu.ee/akis-tegevused-20252028″ target=”_blank” title=”karin.kiss@emu.ee
www.emu.ee/taiendusope
www.emu.ee/akis-tegevused-20252028″>karin.kiss@emu.ee
www.emu.ee/taiendusope
www.emu.ee/akis-tegevused-20252028
