Loading Sündmused
This event has passed.

6. september 09:30 – 16:00

EPKK infopäev „Kvaliteetse liha tootmine alates lihaveiste söötmisest ja aretusest“

Aeg: 6.09.2022, kell 9.30 – 16.00

Koht: ETKÜ Tartu kontori saal, Aretuse 2, Märja, Tartumaa

Lektor: Phil Bass, University of Idaho, USA (CV)

 

PÄEVAKAVAS

9.30 – 11.30  Veiseliha kvaliteet ja teadus suurepärase liha taga

11.30 – 11.45  Sirutuspaus

11.45 – 13.00  Lihaveise aretus, söötmine ja pidamine

13.00 – 13.30  Lõunasöök

13.30 – 15.00  Liha väärtuse tõstmine läbi laagerdamise

15.00 – 16.00  Küsimused ja diskussioon

 

Registreerimine on avatud kuni 01. septembrini SIIN

 

TASUTA ja TÕLKEGA infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ loomakasvatuse valdkonna raames; Rahastamisallikas: Euroopa Maaelu Põllumajandusfond (EAFRD).

 

Lisainfo: Triin Hallap, EPKK arendusnõunik, triin@epkk.ee tel 5561 5149

Go to Top