6. september 09:30 – 16:00
EPKK infopäev „Kvaliteetse liha tootmine alates lihaveiste söötmisest ja aretusest“
Aeg: 6.09.2022, kell 9.30 – 16.00
Koht: ETKÜ Tartu kontori saal, Aretuse 2, Märja, Tartumaa
Lektor: Phil Bass, University of Idaho, USA (CV)
PÄEVAKAVAS
9.30 – 11.30 Veiseliha kvaliteet ja teadus suurepärase liha taga
11.30 – 11.45 Sirutuspaus
11.45 – 13.00 Lihaveise aretus, söötmine ja pidamine
13.00 – 13.30 Lõunasöök
13.30 – 15.00 Liha väärtuse tõstmine läbi laagerdamise
15.00 – 16.00 Küsimused ja diskussioon
Registreerimine on avatud kuni 01. septembrini SIIN
TASUTA ja TÕLKEGA infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ loomakasvatuse valdkonna raames; Rahastamisallikas: Euroopa Maaelu Põllumajandusfond (EAFRD).
Lisainfo: Triin Hallap, EPKK arendusnõunik, triin@epkk.ee tel 5561 5149