Šaroleeklubi sai kokku Ööbiku Gastronoomiatalus |
Vastavalt
päevakavale ettekanded:
- Anu Hellenurme, Anu Ait OÜ juhataja, EPKK Lihatoimkonna juht - Tarneahela põhine koostöö lihasektoris
- Kaja Vainula VTA Juhtivspetsialist (loomatervishoid, loomakaitse) - Nõuded söötmises ja lihaveise kasvatuses
Tõnu Põlluäär, ETKÜ Tõuraamatu- ja aretusosakonna juhataja - Šarolee jõudluskontrolli tulemused
Targo Pikkmets - Parim Lihaveisekasvataja 2014, Talu ja Tulu OÜ, konsulent - Söömust mõjutavad tegurid
Marika Oeselg - Aasta konsulent 2019 - Soovitused pidamises- ja söötmistingimustes lihaveisekasvatuses
Andres Vaan - Parim lihaveisekarjakasvataja 2019, Topi Mõis OÜ - Karjatamine, söötmise hindamine karjas
-
Ants Uustalu, Ööbiku Gastronoomiatalu peakokk - Veiseliha meie toidulaual
Lisaks
olid üllatuskülalised: PRIA esindaja, kes rääkis PRIA loomade registri teemal,
olevikust ja tulevikust ning Tanel Bulitko teemal lihaveiste müük. ETKÜ kaudu.
Ja muidugi oli seminari tähtis osa grillitud veiseliha degusteerimine koos vestlusringiga.
Tühja kõhuga ei läinud koju keegi!
Täname Anu Hellenurme ja Anu Ait OÜ, BalticAgrot, Ants Uustalu ja Ööbiku Gastronoomiatalu, kõiki ettekannete tegijaid ja osalejaid!
Järgmiste kohtumisteni!
Eesti šaroleeklubi juhatus
P.S: Vaata rohkem pilte Galeriist